ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ
Почетна

Почетна

Авто школа M22 е основана во 2011 година. Во текот на нашето долгогодишно работење во нашата авто школа положиле многу кандидати кои што денес се успешни возачи...

Прочитај повеќе...

За Нас

За Нас

АВТО ШКОЛА М22 е воспитно-образовна организација од областа на сообраќајот која се занимава со практична и теоретска обука на идни возачи.
Со своето реноме и искуство ви нудиме квалитет и стоиме зад тоа, се со цел да произведеме идни возачи спремни за успешно полагање на возачкиот испит и успешно....

Прочитај повеќе...

Инструктори

Инструктори

Инструкторите во Авто школа М22 се во редовен работен однос со долгогодишно искуство. Ке ве запознаат на најбрз и најлесен начин со сите елементи на возењето и се носители на правилна и добро ускладена обука .
Со своето реноме и искуство ви нудиме квалитет и стоиме зад тоа, се со цел да...

Прочитај повеќе...

Практична и Теоретска Обука

Авто школа М22 располага со простории за прием на кандидати и училницa за спроведување на теоретска настава . Просториите – училницaта за спроведување на тероретската настава се наоѓаат во склоп со авто школата.

Дознај повеќе…

Решени тестови за возачка дозвола

Македонски – кликнете тука за да превземете

Албански – кликнете тука за да превземете

Демо верзијае-тестови

Прирачник за полагање на возачки испити – кликнете тука за да превземете

Spread the love