ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ

Авто школа М22 располага со простории за прием на кандидати и училницa за спроведување на теоретска настава .Авто школа „М22“ за спроведување на теоретската настава, предвидува  термини во текот на денот, освен во сабота и недела.

За потребите на теоретската обука, Авто Школа М22 располага со модерно опремеna училница, во која со помош на различни помошни средства кандидатите полесно го совладуваат материјалот и соодветно се подготвуваат за полагање на испитот за познавање на теоретските сообраќајни правила и прописи.

Целокупниот наставно-едукативен материјал и сите потребни учебници и литература за теоретскиот испит Ви се достапни во Авто Школа М22.
Можност за флексибилно договарање на дневните возења, во зависност од слободното време на кандидатот, како и кондиционо возење (дополнително возење откако сте положиле или пред полагање возачи испит).

Знаци за опасност – Табела 1.
Знаци за изречни наредби – Табела 3.
Знаци за изречни наредби – Табела 4.
Знаци за известување – Табела 5.
Знаци за известување – Табела 6.
Знаци за известување – Табела 7.
Светлосни Знаци – Табела 9.

Во продолжение можете да превземете дел од материјалите за теоретска обука:
1. Листа на видови на моторни возила – кликнете тука за да превземете
2. Национална Категорија – кликнете тука за да превземете
3. Табела на категории на возила – кликнете тука за да превземете

 

Практична обука

Практичната обука во Авто Школа М22, која се изведува на најсовремени, климатизирани и комплетно опремени возила: Opel Astra GTC, Opel Corsa, Reno Clio, Volkswagen golf, Citroen C3 , ќе Ви помогне за најдобра проценка во сите идни сообраќајни ситуации и ќе Ви овозможи самоуверено, безбедно и сигурно урбано возење.

Се што Ви е потребно:
– Лекарско уверение и прва помош, кои можете да ги извадите организирано со посредство на Авто Школа М22 и
– Валидна лична карта.

 

Пријавете се и започнете го урбаното возење веднаш!

Кликнете ТУКА за превземање на материјалите за обука

Spread the love