ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ

АВТО ШКОЛА М22 е воспитно-образовна организација од областа на сообраќајот која се занимава со практична и теоретска обука на идни возачи.
Со своето реноме и искуство ви нудиме квалитет и стоиме зад тоа, се со цел да произведеме идни возачи спремни за успешно полагање на возачкиот испит и успешно понатамошно самостојно вклучување во сообраќајот.
Откако ќе го положите возачкиот испит нашата соработка тука не престанува, отворени сме за соработка во иднина и ви стоиме на располагање за сите дилеми и нејаснотии на кои со задоволство ќе ви одговориме.

Нашата Авто школа Ви организира вадење на лекарски уверенија и прва помош !

 

Spread the love